Reduceri!

Trusa de machiaj pentru copii, Set Make-Up

Prețul inițial a fost: 179,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Descoperă magia frumuseții cu Trusa de Machiaj Simply Joy, un set de make-up fascinant cu 47 de elemente, conceput special pentru fetițele cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. Această trusă de machiaj nu este doar o colecție de produse cosmetice, ci o adevărată poartă către imaginație, creativitate și distracție.

Caracteristici Principale:

Design Elegante și Modern: Geanta de transport cu mâner, confecționată într-un design modern și atrăgător, este perfectă pentru a păstra toate elementele de machiaj și pentru a le transporta ușor în vacanțe, la mare, munte, bunici sau excursii.

Varietate Impresionantă de Elemente: Setul conține peste 45 de produse și instrumente cosmetice, de la farduri de ochi și luciu de buze, la pensule, separatoare de unghii și pile, satisfăcând toate curiozitățile micilor prințese.

Siguranță și Calitate: Fabricat din ingrediente non-toxice, testate pentru siguranța copiilor, și ușor de spălat cu apă și săpun. Trusa de machiaj Simply Joy garantează ore întregi de joacă în siguranță, fără riscul de a lăsa urme pe piele, haine sau mobilier.

Cadou Ideal: Perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba despre zile de naștere, Crăciun, Paște, aniversări, 1 Iunie sau Ziua Copilului. Acest set de make-up încurajează jocurile de rol și dezvoltarea încrederii de sine a fetițelor.

Beneficii Educaționale:

Stimularea Creativității și Imaginației: Copiii își pot explora creativitatea prin combinarea diverselor culori și stiluri.

Dezvoltarea Capacității Estetice: Imitându-și modelele sau creând proprii lor stiluri, fetițele își pot dezvolta gustul artistic.

Îmbunătățirea Abilităților Sociale: Jocul cu prietenii și familia ajută la dezvoltarea abilităților de comunicare și a relațiilor interpersonale.

Alege Trusa de Machiaj Simply Joy pentru a transforma momentele de joacă ale micilor domnișoare în experiențe magice pline de farmec și eleganță. 💖🌟

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusa de machiaj pentru copii, Set Make-Up”